Söndag (2019 02 03)

Har bara en lugn söndag. Jag tog en ordentlig sovmorgon. När jag sen tog mig upp ur sängen så var strömmen borta. Den har kommit tillbaka nu och det är inte ofta det blir strömavbrott. 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med mina lediga dagar. Jag orkade inte ta den där långpromenaden idag. Jag tänker mest på att jag måste vara noga med mina pengar. Jag vill spara ihop en ansenlig summa och just nu är det nästan bara det som känns viktigt. Lite tråkigt kanske när jag lägger så mycket fokus på mitt sparande av pengar, men samtidigt gör jag mycket av sånt som jag tycker är roligt.
 
Jag funderade lite tidigare idag på vad jag egentligen tycker om att göra. Jag gillar ju att läsa böcker, lyssna på ljudbok, kolla film, titta på pingis, lyssna på P3 Dokumentär, gå promender och blogga. Resa kan ju också vara roligt om man kommer till en plats som man trivs att vara på.
 
Det är ganska ofta som jag säger: Det där tycker jag inte är roligt att göra. Jag tror inte jag har så många saker som jag tycker är så roliga att göra. Jag känner också att jag har tröttnat på mycket som jag gillade att göra tidigare. De jag har tröttant på har jag inte ersatt med nånting annat. Jag har bara sagt till mig själv att detta ska jag nog inte hålla på med så mycket längre, och sen gör jag inte det. Jag märker också att mycket av sånt som jag nu gillar att göra är sånt som jag gör för mig själv. Jag gillar nog ganska mycket att ha den där sk egentiden. Det är då jag lätt kan göra mycket av sånt som jag tycker är roligt. 
 
BILDER DENNA SÖNDAG
(null)
(null)
(null)
(null)

 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE