Smycken - Linnêa Henriksson - ELLE-galan

 För ett tag sedan lade jag högsta budet på en auktion. Det jag budade hem var de smycken (ett par örhängen och tre ringar) som Linnêa Henriksson hade på sig på ELLE galan i år. Pengarna som detta kostade mig gick till välgörenhet. 
 
 
Varför budade jag på detta?
Jag trodde först inte att jag skulle lägga högsta budet på detta. Jag satt mest och buda lite på skoj för att jag hade väldigt lite att göra under en vanlig söndagkväll. När jag sen hade vunnit auktionen så tänkte jag: Ok, detta är väl inga smycken som jag kommer att använda och ha på mig. Detta är ju mer för en kvinna som vill ha lite fina smycken på sig för ett extra festligt tillfälle. 
 
Jag försöker just nu med att sälja dom. Jag tänker just nu att jag ska försöka tjäna på att jag köpte detta. Att jag samtidigt har skänkt pengar till välgörenhet är ju inte fel. Om jag inte skulle lyckas med att sälja dessa smycken, så äger jag ju ändå några fina och coola smycken. Dom är ju också helt nya. Dom har ju bara används en gång, och det är av Linnêa Henriksson på ELLE-galan i år. 
 
Jag kanske inte tjänar några pengar på dessa smycken just nu, men kanske någon gång i framtiden. Ett annat alternativ är ju annars att jag ger bort dom till någon kvinna som jag tycker väldigt mycket om.
 
Vad jag än väljer att göra med dessa smycken så har jag ju skänkt pengar till välgörehet. Detta gör ju gott för människor som befinner sig en utsatt situation. Det gör också att jag mår bra när jag tänker på det. 
 
Om ni vill se när Linnêa Henriksson få pris på ELLE-galan så kan ni börja kolla 2:37:00 in Youtube-klippet. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE