Pengar som f*n

Nu börjar dom där datumet närma sig som innebär att jag får in en hel del pengar igen. Det ska bli skönt att snart få känna att man kan ta ganska stora kliv närmare det sparmål som jag har. Jag har vetat sen i slutet på januari att jag fixar alla sparmål för februari. Bara jag har tålanod. Det har jag haft och från och med imorgon och några dagar framåt så får jag äntligen lite lön för mödan. Sen börjar ju mars månad också. Jag har ingen aning om nåt där när det gäller pengar och hur mycket jag ska spara då. Men jag får börja tänka på mars efter att jag har fixat alla sparmål som jag har för februari. Jag får ta en sak i taget och allt i rätt ordning.
Det känns väldigt bra nu i alla fall. Jag kommer att sätta allt klockrent, precis som jag har tänkt mig med alla dessa jävla pengar. Det känns bra att jag tar ansvar för min ekonmiska situation. Jag rättar till fel och ser också till att säkar upp allt så att jag blir stabil. jag ska bara fixa min privatekonomi så att jag får den så som jag verkligen vill ha den.  Kul att jag kunde känna mig lite: Nöjd, peppad och taggad såhär på söndagskvällen.
Jag har haft två dagar av mycket jobb och var det något som bara kändes tråkigt i helgen så var det just allt jobbande som jag hade att tag tag i denna helg. Jag tycker bara det är så tråkigt att jobba helg. Jag har liksom ingen förklaring på varför jag tycker så. Jag bara känner så liksom. Därför är det nu skönt att veta att man har nästan en månad innan man kanske ska jobba på helgen igen. 
 

Johan
02 February, kl. 20:26 | Blogg;

Hej på dig!

Vad är ditt sparmål egentligen?
Du verkar ju kunna en del om att spara, skulle behöva hjälp.

Anonym
02 February, kl. 21:14 | Blogg;

Förstår att om du kanske inte bil berätta hur mycket pengar du har men jag skulle också vilja höra lite hur du tänker med sparandet och hur du sparar? Är det aktier?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE