Man kan få min fulla förståelse.

 Ibland gör jag saker som automatiskt sen gör att människor kan bli arga på mig. Det kan handla om precis vad som helst. Jag kan ibland också räkna ut detta på förhand. Ibland kan det ju vara så att jag redan innan jag gör något vet att jag kommer att få "skit" av vissa personer...för ibland spelar det nämligen ingen roll vad jag gör. Det finns vissa som gärna påpekar att jag gör, eller har fel, oavsett liksom.
 
 Jag har försökt under en tid nu att försöka förstå varför vissa personer kan bli så arga på mig som jag iband upplever att folk blir. Jag har försökt att se saker och ting från dessa "arga"personers perspektiv. Vad är det som får dessa personer att känna som dom gör? När jag förstår, då får oftast dessa människor min fulla förståelse, men... 
 
Bara för att jag har gjort något som sen kanske gör att någon människa blir förbannad på mig, så betyder inte det per automatik att jag tycker att jag har gjort något fel. Jag både tänker och gör fel ibland. Jag har mina svagheter och brister. Jag är inte ofelbar på något sätt. Men min fasta övertygelse är att om jag hela tiden skulle försöka undvika att göra saker som jag innan kan tänka mig att folk blir arga eller besvikna för, då skulle detta i slutändan göra att jag ofta blir lurad och utnyttjad. Jag har blivit lurad och utnyttjad massor av gånger i mitt liv. Jag kommer säkert att gå i "fällan" fler gånger i framtiden också. Ibland litar man ju på folk för mycket. Ibland har man fel om folk, och det kan sen ibland gör att man i efterhand känner sig: Sviken, lurad och utnyttjad. Det är ju också alltid lätt att vara efterklok.
 
Det jag ändå vill komma till med detta inlägget, det är  att jag hanterar negativ kritik på ett mycket bättre sätt om jag för min egen del försöker förstå bakrunden till varför en annan människa ger mig den "skit" som jag eventuellt får. Om jag kommer till "punkten" att en annan människa får min fulla förståelse, då upplever jag för min egen del att jag växer som människa. Dessutom tål jag betydligt mer av den hårda och negativa kritik som man inland får utstå.  Att vissa människor får min fulla förståelse, betyder inte att jag alltid känner att jag har gjort något fel. Jag kan trots allt tycka att jag har rätt i alla lägen, men det betyder inte att en person som jag tycker har fel inte kan få min fulla förståelse. För min egen skull så är det alltid bättre att försöker få full förståelse, även om det inte är samma sak som att jag alltid accepterar det som andra gör och säger. 
 
 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE