Lördag (2019 02 02)

Lediga dagar är sköna och när jag vaknade i morse så var jag nöjd över att har tagit så många bra och mogna beslut den senaste tiden. När jag gör mycket av sånt som känns mest rätt för mig, och när jag fattar beslut som jag egentligen kommer fram till med bara lite sunt förnuft så mår jag väldigt bra av detta. 
 
Idag har jag varit ute på en långpromenad. Jag kände att jag bara behövde det efter allt för mycket stillasitatande den senaste tiden. Jag har ju också mycket tankar som jag känner att jag behöver rensa. Det är ju fint vinterväder ute. Det var också ett bra promenadväder. 0 grader och inget oväder. Det är ett bra promenadväder och det får mig att NÄSTAN gilla vintern, men bara nästan. 
När jag var ute på min promenad tidigare idag så lyssnade jag på det senaste avsnittet från P3 DOKUMENTÄR. "Lex Sarah, vårdskandalen och visselblåsaren". Det som jag tycker är extra coolt med denna historien det är undersköterskan Sarah. Hon fick ju en lag uppkallad efter sig Lex Sarah. 
 
Nu efter denna långpromenad så känns det bara bra. Jag har fått mig en bra genomkörare efter att ha promenerat över 12 km. Kan jag nu bara komma in i duschen också så kommer allt att kännas ännu bättre och jag kommer framförallt att lukta godare och känna mig härlig ren och fräsch. 
 
Det känns annars som det blir en ganska lugn dag. Jag vill ha det och jag vill liksom inte direkt göra något alls. Ledigheten har ju bara börjat, jag har gått en 12 km lång promenad, jag mår bra och känner mig ganska nöjd med många av dom beslut som jag har tagit den senaste tiden. Det känns bra, lugnt och tryggt liksom. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE