Rastlösheten spökade lite.

 Igår efter att jag hade jobbat färdigt så kände jag mig ganska rastlös. Jag vet av tidigare erfarenheter att jag bara ska ta det lugnt och tagga ner när jag känner att jag inte riktigt kan sitta still. Jag vänder vrider på om jag ska göra nåt eller bara ta det lugnt och liksom bara vara. 
 
Jag vet sen tidigare att jag inte ska låta känslan av att jag är rastlös styra mig. Jag vill bara göra det som känns rätt. Problemet nu är ju att jag vill spara ganska mycket pengar. När jag låter rastlösheten styra mig då är ganska lätt att man gör något som kräver att man bränner en hel del pengar. Just nu skulle jag ångra mig som fan eftersom jag helst av allt vill spara mycket pengar och nå ett slutmål så snart som möjligt. 
 
Det kan ibland kännas som ett sk moment 22. Känner jag mig rastlös så kan jag må dåligt av att jag tvingar mig själv att sitta still hemma och framförallt låta bli att bränna pengar när för stunden vill något helt annat. Om jag skulle låta rastlösheten styra mig precis och inte sitta still då skulle jag nog ångra mig ganska snabbt efteråt. Sen mår man ju dåligt för att man kanske har gjort det mycket svårare att nå dom mål man har. För mig känns det inte riktigt bra hur jag än gör liksom. 
 
Jag tror ändå innerst inne på att jag ska göra det som känns mest rätt att göra. Jag ska nog också tänka på vad jag har gjort för fel tidigare när jag har känt det där rastlösheten i min kropp. Lär jag mig bara av mina misstag och inte gör om dom, då gör jag ju det enda rätta. Det är ju det som känns mest rätt för mig som jag vill göra. 
 
 
Igår klarade jag återigen att göra det som faktiskt kändes mest rätt för mig. Jag tog det lugnt, även om jag för en sekund tänkte att det inte gör så mycket om jag bränner dom pengarna som jag egentligen vill spara under februari. Jag tänkte att lätta kan rätta till det i mars igen. Jag kan absolut komma i "rätt läge" under mars månad igen. Men ...då sysslar jag ju med det där igen som jag typ ägnade mig åt under 2018, jag rättar till fel som jag tidigare har gjort. Det är jag så jävla trött på att göra och då är det bättre alla dagar i veckan att bara ta det lugnt och försöka få bort känslan av att jag är rastlös.
 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE