Vad vill jag göra? - Vad vill jag ändra?

Det blev ingen utgång. Det känns bara bättre att vara hemma. Vill jag gå ut en kväll så kommer det nya dagar. Helgen har ju bara börjat och efter helgen har jag en hel veckas semester kvar att göra vad jag vad jag vill på. Jag har en fundering som jag nu tänker "nattblogga" om. 
 
Jag har kollat lite på mina inlägg som jag har publicerat på min blogg den senaste tiden. Jag måste säga att jag inte är riktigt nöjd med resultatet. Jag vill leverera på ett sätt så jag i alla fall själv känner mig nöjd när jag sitter och tittar tillbaka på vad jag har gjort. Nöjd är jag inte och det gör lite ont i hjärtat. Jag känner att jag vill göra allt mycket bättre. 
 
Jag vill ändå samtidigt säga att jag gillar att greja och pyssla med alla mina sociala medier. Jag tycker det är roligt att fota, skriva och ladda upp och skapa inlägg. Det är skönt att få prata av sig i ett videoklipp eller skriva om vad man innerst inne tänker på. Lättar man sin hjärta så upplever jag att det ofta känns väldigt bra efteråt. Jag har ju också fått ut mycket av detta. Jag mår ju bra idag och genom åren har jag säkert fått uppleva saker som jag inte hade fått chansen att göra om jag inte hade haft min blogg. Det är ju också kul att många av mina följare har följt mig väldigt länge. 
 
Som sagt: Jag har fått ut mycket av detta. Mer möjligheter och jag blir säkert mer kreativ och det viktigaste av allt är ju att jag tycker detta är väldigt roligt att hålla på med. Men oavsett allt detta så känner jag nu att jag inte är nöjd med resultatet av vad jag ser i efterhand. Jag har nog inte så ofta gått tillbaka och kollat gamla inlägg. Jag bryr mig inte så mycke om vad andra tycker om det jag gör, men jag vill bli nöjd själv. Det är jag inte och det gör mig lite ledsen. 
 
Sen tänker jag ändå att bloggar är ju inte så hett, och det har dom ju inte varit på många år. Jag upplever att just bloggar var något som var lite coolt under åren 2005-2012. Jag kan ju inte säga att jag själv följer några bloggar. Jag tittar ibland på vissa, men det kan ju gå många dagar innan man ens kollar på en. Det kanske inte så lätt att göra en blogg så cool och bra som jag tänker att jag vill ha den.
 
Jag tänker också att ska jag få alla mina sociala medier på ett sätt som jag helst skulle vilja ha dom så får jag köpa lite nya grejer. Jag skulle tex vilja lägga upp bättre videoklipp, men jag har nog inte så bra grejer så att det funkar att lägga upp klippa som jag vill ha. Samma tänker jag med kameror och annat. Jag måste liksom köpa massor av nya grejer för att allt ska synka bra. Mycket som jag vill göra kan jag inte göra för att jag inte har grejerna. Jag har märkt ibland när jag försöker att den dator jag har liksom överbelastas och sen får jag börja om och det kanske inte går ändå. Allt tar bara för lång tid och ändå kanske det inte blir så bra så att man känner att det är värt att lägga ner så mycket tid på det. 
 
Kort sagt: Jag vill mer med mina sociala medier. Däremot har jag inga drömmar om att få massor av följare eller bli någon stor Youtuber eller sk influencer. Jag vill liksom bara kvalitethöja allting så jag själv känner att jag gillar resultatet av det efteråt ser att jag har gjort. När man är mitt uppe i att skapa allt då tänker man inte på sådana här saker, men när man stannar upp och tittar tillbaka då får man många tankar om vad som känns bra och vad som känns dåligt, och hur man klan göra allt bättre. 
 
Jag vet nog vad jag vill göra och vad jag vill ändra på, men jag är inte säker på att jag klarar av det så att jag själv blir nöjd. Tricket är kanske att inte titta tillbaka. Då kör man ju istället bara på utan att fundera så mycket på vad man faktiskt skapar. Men så vill jag ju inte göra heller. Det känns som en svår balansgång mellan allt. Jag behöver nya grejer för att kunna göra det bättre, men samtidigt tänker jag att jag kanske inte får till det så mycket bättre eftersom bloggar inte är så hett år 2019. Om jag vill förbättra mina andra sociala medier (Instagram Youtube) som handlar om bilder och filmer så kanske jag ändå inte har tiden som jag nog behöver lägga ner för att allt ska bli så mycket bättre som jag skulle vilja få det. Jag behöver ju också i ärlighetens namn lära mig mer om hur jag gör och vad jag kan göra. Jag kan för lite för att allt ska bli så bra som jag önskar.
 
Jag tycker som sagt att allt detta med sociala medier är roligt att hålla på med. Har man ett bra "flow" så känns det hätfigt bra och coolt att hålla på med allt detta. Men problemet är att jag känner att jag inte är nöjd med resultatet. Det är lite som att träna pingis. Man tycker det är roligt som fan och man lägger ner en hel del tid på det, men på tävlingar gör man inga bra resultat. Då är det ändå något som man känner att man måste göra bättre, men det krävs då att man gör mer än det man redan gör. Jag känner igen den här känslan så in i helvete. Den gör lite ont inombords.
 
Sen är det kanske ändå så: Vad spelar allt för roll? Om jag tycker det är roligt att pilla med  alla mina sk "Dannebloggen-grejer" så behöver jag kanske inte bry mig mer än så. Men någonstans vill man ju ändå känna sig nöjd själv med mitt skapande. Det känns ju inte roligt att jag grejar med saker som jag sen inte tycker blir bra. Detta med Dannebloggen är ju ändå väldigt roligt att hålla på med. Det klart att jag då vill känna att jag levererar ett bra resultat.  
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE