Söndag (2019 08 04)

Har haft en ganska lugn söndag. Jag kände mig mer eller mindre tvingad att gå ut på en långpromenad.  Först gick jag lite runt på samma ställen och sen flyttade jag mig lite mer och gick en annan runda. Skönt att jag satte rundan och att allt kändes bra mot slutet. I början ville jag bara skita i det, men det gjorde jag inte.
 
Annars känner jag att jag inte orkar så mycket. Det är som att jag orkar mindre och mindre ju mer dagar som går av semestern. Man blir jäkligt slö. Jag gör några få saker, men jag märker att jag blir fort trött och då bryter jag bara det jag håller på med och tänker att jag fortsätter en annan dag. Jag kommer liksom snabbare till det beslutet nu.
 
Motivationen att greja så mycket med sånt som jag typ gör varje vecka och året om kanske inte ger mig så mycket kraft och energi när jag väljer att greja med alla dessa saker även på semstern. Skulle jag känna att det är viktigt att jag hinner med nåt nu så hinner jag ju det ändå när jag är så mycket ledig. Jag vet det så jävla väl så det känns meningslöst att kämpa med något som man kanskeegentligen inte är så sugen på att göra. 
 
Jag känner annars att jag mår bra och jag fortsätter som jag har gjort sen länge nu att göra sånt som känns mest rätt för mig. Jag är så nöjd över att jag i det stora hela fattar: Kloka, mogna och rätt beslut. Detta får mig ju sen att må väldigt bra. Det är bara att fortsätta så. Att jag har slöat till lite spelar ju egentligen ingen roll. Jag är ju rätt säker på att det kommer att bli en jävla fart på mig när semstern är över, men det känns samtidigt skönt att jag har en hel vecka kvar av min semester.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE