Onsdag (2019 08 07)

Idag fick jag ställa klockan. Det är nog första gången under denna semester som jag kände att jag behövde det. Jag hade bokat lite tider och jag vill inte vakna för sent så att jag inte hinner med osv..Jag satt ju uppe länge i natt också och då vet man ju aldrig när man vaknar till om man inte ställer in alarmet. 
 
Jag besökte polishuset i Trollhättan idag. Jag hade inte gjort något brottsligt och inget hade hänt mig heller, men jag behövde ju fixa nytt pass. Man måste ju boka tid för sånt numera. Allting förändras. Förra gången jag fixade pass så kunde man ju bara åka till polishuset, ta en kölapp och sen löste sig allt. När jag vara ganska liten så minns jag att jag var på polishuset i Vänersborg och fixade mitt pass. Då kunde jag bara lämna en bild som jag hade tagit i en fotoautomat samma dag och sen hux flux så fixade polisen ett pass på 5 minuter som man bara fick i handen. Tiderna förändras. Eller det kanske är så att det bara är folk som förändras över tid. 
 
BILDER FRÅN TROLLHÄTTAN 
 
Jag har varit och klippt mig idag också.
Ännu en tid att hålla reda på. Skönt att få fixat håret nu i alla fall. Sist jag var hos frissan var den 1:a april. Nej, detta var inget aprilskämt.   
 
Jag funderar på att göra något mer idag. Åka någonstans och hitta på något under kvällen, men jag vet inte om jag orkar mer. Samtidigt vore det skönt att komma hemifrån igen för då slipper man ju höra alla dessa förbannade fiskmåsar utanför mitt fönster som typ skriker som fan, jämt och ständigt. Bläää!!!
 
Ha en trevlig kväll!
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE