Må bra - röra på mig - sova gott.

Jag kämpar med mina promenader. Ibland kör jag någon PW också för att få upp tempot och pulsen. Målet är alltid 70 000 steg per vecka och hittills har jag väl fixat det. Igår gick jag ganska exakt 10 000 steg och idag blir det väl också ca 10 000 steg innan dagen är slut. Det har varit bra för mig när jag under denna sommar har jagat ett resultatmål. Det har gjort att jag har rört mig mer än vad jag skulle gjort om jag inte hade haft ett resultatmål för varje vecka.
 
Det känns ganska bra med detta som jag har kört på med under denna sommar, men jag skulle vilja börja med något annat av all den fysisk aktivitet som finns att välja på att göra. Problemet är väl att jag har svårt att hitta motivationen när det kommer till att göra något annat. Promenader funkar, men egentligen tycker jag inte att det räcker. Samtidigt är ju mitt jagande av 70 000 steg i veckan bättre än ingen rörelse alls. Det känns ju också bra i kroppen nu när jag har varit igång med detta under hela sommaren. Jag känner ju att det gör nytta för mitt välmående.
 
Detta med promenaderna gör ju säkert också att jag känner att det går bättre på jobbet. Jag sover ju också bra om nätterna. Det viktiga är ju alltid att jag mår bra. Skulle jag inte röra mig så skulle jag känna mig sunkig och må sämre. Att jag sover bra om nätterna gör ju att jag känner mig pigg och fräsch på dagarna. Har jag sovit ordentligt så känner jag alltid att det är lättare att ta tag i allt man vill och har att göra om dagarna. 
 
Jag får se hur det blir med allt. Sova gott kommer jag säkert att göra framöver också, men jag vet inte hur mycket jag kommer att röra mig efter sommaren. Motivationen är ju viktig där, och det kan räcka med att jag tänker att det är bättre att jag rör mig nånting än ingenting alls. 
 
Men jag ve som sagt inte nu vad jag vill göra sen när höstmörkret kommer och det blir mycket kallare ute. Det känns lite jobbigt det där för jag vill ändå väldigt gärna hålla igång på något sätt. Risken att jag lägger av och inte rör mig ett skit känns alltid som väldigt nära, även om jag kanske inte slutar röra på mig. Jag gör ju ändå så mycket i min vardag som faktiskt håller över tid. 10 000 steg varje dag, borde jag ju alltid kunna fixa, oavsett om jag inte orkar bry mig så mycket om rörelse och träning. Jag ska göra allt jag kan för att tänka lite mer positivt när det kommer till detta med att röra mig i vardagen. Jag tänker heller inte glömma att sova gott om nätterna. Väljer jag att röra mig och träna mycket, då ska jag vara noga med återhämtningen också. Jag tänker fotsätta försöka göra vad jag kan för att jag ska må så bra som möjligt. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE