Ledig - Matmarknad - Nya skor

(null)
 
Skönt med en ledig fredag. Jag känner att jag vill vila ordentligt efter allt jobbande denna veckan. Jag har ju gjort 40 timmar på 4 dagar istället 5 som skulle göra om man jobbar normalt.  
 
(null)
 
Jag har avverkat en promenadrunda på ca 5 km. Det kändes bra. Under denna förmiddag och eftermiddag har jag gått över 9 km. 
 
🇮🇹🇮🇹
(null)
 
I några dagar nu har det varit en Italiensk matmarknad på Torget i Vänersborg. Igår smakade jag lite på tre sorters Pizzor som en kollega på jobbet hade köpt på marknaden. Jag får väl vara ärlig och säga att jag inte tyckte att det var jättegott. Det var inte äckligt med någon smakupplevelse utöver det vanliga tyckte i alla fall jag inte att det var. 
 
Just när det kommer till mat från andra länder så det sällan jag gillar det. Jag vill gärna inte prova så mycket annat än sånt jag är van vid att äta när jag är hemma i Sverige. Jag är nog för kräsen. 
🇮🇹🇮🇹
 
(null)
🇮🇹🇮🇹
Idag på marknaden så köpte jag i alla fall glass. Det var riktigt gott. Det måste jag ändå erkänna. 
(null)
 
(null)
💚❤️🍧🍨
 
Idag blev det också ett inköp av nya skor. Det var ett spontanköp. Jag fick se ett par skor som jag tyckte var snygga och då slog jag till. Jag behöver egentligen inga nya skor just nu, men ibland köper man ju bara något för att man tycker att det är snyggt. 
👟👟
 
Ha en trevlig helg! 
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE