En bra semester.

Man känner att semestern börjar närma sig sitt slut. På måndag ska jag ju börja jobba igen.
 
I det stora hela är jag nöjd med att jag mest har tagit det lugnt och verkligen vilat under denna perioden av mycket ledighet. Det känns som jag inte har gjort detta på väldigt länge. Nöjd är jag över att jag inte har låtit mig påverkas av allt runt omkring mig. Det är lätt att bara låta sig dras med i allt man ser och hör och vad andra tycker att man ska göra. Jag har gjort sånt som jag själv vill göra och som jag vet att jag mår bra av. Jag har känt mig lugn och maximalt avspänd under hela semestern. Jag har haft stressfria dagar och för en gångs skull har det också känts bra att tänka så mycket som jag har gjort. Tankarna har växt sig starka och jag har säkert tänkt för mycket, men jag känner nu i efterhand att jag mår bra av detta. Jag har kommit till så många  insikter som jag hoppas att jag kan dra nytta av i framtiden och jag känner också att jag har hunnit tänka färdigt om allt. Jag har ju haft så gott om tid att tänka och det har man ju normalt sett inte. När man jobbar som man gör och under större delen av året så finnas sällan tiden för eftertänksamhet och reflektion. Då räcker ju Ibland inte ens ledigheten till för att man ska hinna tänka färdigt.
 
Det hade som sagt varit lätt att dras med i vad andra tycker att jag ska göra. Det hade varit lätt att bara göra saker för att man vill visa utåt sett att man har ett aktivt liv med massor att göra och full fart liksom. Det är ju heller inte brist på saker att åka på, uppleva och göra under sommaren. Men oavsett allt detta så har jag inte brytt mig. Jag har bara gjort sånt som har känts mest rätt för mig att göra och detta har jag mått väldigt bra av.
 
Missförstå mig inte nu. Jag har inget emot att folk åker ut och gör saker och liksom sätter full fart på livet. Alla får bestämma själva vad dom vill göra och jag älskar att följa personer som visar tex på Instagram eller Youtube när dom gör coola grejer som att gå på festivaler eller är ute på resor mm. Jag känner bara att jag är glad över att jag gör som jag vill och inte låter mig "sugas" med av allt som finns att göra och för att så många andra gör massor av coola grejer. Det är ju annars lätt att bara göra en massa saker för att man känner press på sig att man vill leverera och visa utåt vilket jäkligt häftigt liv man har. Man tänker: Andra gör ju det och då vill jag inte vara sämre. Man känner att man liksom vill leverera och visa att man har ett bra liv, men man glömmer sådana där viktiga saker som att man ska må bra och känna glädje i allt man gör. För mig är det ju viktigt att jag mår bra, oavsett vad jag gör. Detta gäller ju inte bara för stunden utan också på sikt. Jag tycker det känns som att allt för många människor glömmer detta med att faktsikt göra saker som man mår bra av när dom, precis som jag försöker hitta sin väg i den galna värld som man på många sätt lever i. Jag är glad över att jag nu har fått mycket tid att tänka över detta. Jag vill ju göra coola grejer och fullfölja drömmar som jag har, men inte till vilket pris som helst. Jag får aldrig glömma att jag ska må bra också. 
 
Mycket har känts väldigt bra med denna semester. Den blev till stor del som jag ville ha den. Jag har känt mig avspänd och stressfri.  Jag kommer att fortsätta göra sånt som jag vill göra, och jag bryr mig inte om vad andra tycker att jag ska göra. Jag vet ändå bäst själv. I slutändan är det ju ändå mig själv de mesta  hänger på när det handlar om vad jag vill åstakomma i livet. Jag vill ha mer saker och jag vill uppleva mer, samtidigt som jag mår jäkligt bra och tänker att livet är fantastiskt att få leva.
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE