Fredag (2019 08 23) ❤️

Har en skön ledig fredag. Enligt mitt jobbschema så skulle jag ha jobbat både idag och imorgon, men jag hade några komptimmar som jag bara kände var sköna att ta. Det är rätt skönt att slippa jobba en fredag och lördag. 
 
Jag sov till kl 08:00 idag och sen blev det en bra "POWERWALK" under förmiddagen. Jag har fortfarande lite ont i vänster fot efter att jag ramlade för ett tag sedan. Jag minns inte riktigt vilken dag det var, men varje dag efter detta så har jag känt av det i min fot i alla fall. Det kan man lugnt säga. Aj aj. 
 
Jag fortsätter annars att jaga dom där 10 000 stegen per dag. Jag har gjort 50 000 steg denna veckan så jag ligger ju helt rätt med antal steg just nu. Det känns bra även och det som sagt gör lite ont i min ena fot. 
 
(null)
 Efter denna runda så kände jag när jag fick se min säng att det bara skulle vara skönt och krypa ner i den och sova lite. Jag gjorde så och sen när jag vaknade till runt 15:30 så gick jag upp och tog en dusch och gick bort till Koppargrillen.
 
Jag lagade ingen egen mat idag heller. Det har jag nog inte gjort på hela denna veckan. Rätt skönt att jag har det så bra att jag kan välja bort detta när jag vill. 
 
(null)
(null)
 
Nu ikväll har jag rätt många blogginlägg som jag vill skriva och jag ska nog jobba på med dom. Jag har massor med tankar i huvudet. Jag hoppas jag kan får ner detta i ren jävla skrift. Massor av uppladdade bilder har jag också. Jag ska bara skapa ett flertal inlägg nu.  Jag känner mig ganska taggad för att sitta blogga på. Jag publicerar väl sen så mycket jag bara hinner med att få färdigt under helgen. 
 
Jag har haft en bra fredag så här långt. Man får väl hoppas att det fortsätter att kännas bra under kvällen.  Ni får ha en "nice" helg!
 
 
 
 
 
 

Anonym
08 August, kl. 13:11 | Blogg;

Ha en underbar dag Danne! ❤

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE