Fredag (2019 08 09)

Vad har jag gjort idag?
 
 
 
 
Jag fick ta en sväng till polisen i Trollhättan. Jag skulle hämta mitt pass och jag åkte typ bara och hämtade det och sen åkte jag hem igen.  När jag kom tillbaka till Vänersborg så köpte jag en pizza. Käkade den och under eftermiddagen har jag gått här hemma och småplockat med lite vardagliga saker. 
 
(null)
Jag grejade kanske lite för hårt för jag lyckades skära mig i tummen. Jag skar mig  bara på vanligt papper, men det räcker ju för att det ska börja blöda som fan. 
 
(null)
Just nu håller jag på nere i tvättstugan. Jag brukar säga att det sämsta med att bo här där jag bor är att jag måste boka tid för att kunna tvätta. Öhhh...
 
Nu är det bara några dagar kvar och sen är årets semester slut. Jag känner mig nästan lite stressad över att jag måste börja jobba redan på måndag. Bara ledig denna helgen och sen drar det igång liksom. Denna veckan har gått fort som fan. Det känns inte jätteroligt, men någon dag måste jag ju komma igång och jobba igen. Jobbar jag inte så får jag ju inga pengar och det är ju verkligen inte roligt. 
 
Ha en trevlig helg!
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE