Vänersnäs 💛☀️💖

Det blev en promenad idag också, men inte den vanliga rundan. Jag åkte ut till Vänersnäs istället och promenerde längst vägen där. 
 
För några år sedan så åkte jag ut, längst ut på Vänersnäs och sen promenerade därifrån. Jag orkade då gå ca 9 km och kom då till Vänernäs kyrka innan jag åkte hem igen. 
 
BILDER FRÅN FÖRR GÅNGEN (NÅGRA ÅR SEDAN) NÄR JAG TOG EN PROMENAD UTE PÅ VÄNERSNÄS.
(null)
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
 
Denna gången så åkte jag till Vänersnäs kyrka och steg av där. Jag gick sen vägen tillbaka och kom ända fram till det som heter Munkesten innan jag valde att ta bussen och åka hem igen. Det blev ca 7 km av promenad denna gången. 
(null)
 
 
BILDER FRÅN DAGENS PROMENAD PÅ "VÄNERSNÄSVÄGEN"
 
 
 
 
SKATTJAKT PÅ VÄNERSNÄS!!!
 Jag kunde inte låta bli att kolla ner i diket på den sidan av vägen som jag gick på idag. I dikena ute på Vänersnäs ligger det massor av pengar. För mig blev det som skattjakt och jag hittade och plockade burkar tills jag bara tröttnade på det. Jag kunde liksom inte få med mig så mycket som jag egentligen hittade. Det var ju bara att lämna och gå vidare.
 
Det blev i alla fall 46 kr totalt på min 7 km långa promenad. 
Jag plockade inte upp alla burkar jag såg och därför ligger det ju massor av pengar kvar. Dessutom har jag ju förmodligen inte sett alla flaskor och burkar som ligger längst vägen ute på Vänersnäs. Jag plockade ju bara så mycket jag kunde bära, på ena sidan vägen. Dessutom gick jag ju inte hela Vänersnäsvägen. Det finns ju säkert en mil av dike kvar där jag inte har kollat, på någon sida av vägen. Och jag har ju också hela andra sidan av diket kvar att kolla, på den vägen som jag gick idag. Dessutom ligger det ju massor kvar som jag inte kunde plocka upp idag. 
 
Nu har jag avslöjat ett smultronställe där man i slutändan kan tjäna pengar om man vill hoppa ner i diket och rota efter gamla burkar och flaskor som säkert har legat där i åratal. Men allt som jag plockade upp idag gick i alla fall att panta.
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE