Söndagspromenad 💚💚

 
(null)
En promenadrunda på 12 km har jag avverkat idag också. Det känns bra att jag har fått gjort de, men ute på varvet kändes det segt och tufft att gå rundan. Jag tror att gårdagen spökade lite för mig. 
 
Jag grejade väldigt mycket under hela dan igår. Trots detta kände jag mig rastlös och otillräcklig. Jag tänkte hela tiden att jag ville något mer.  Det där något mer kan jag inte göra för då sabbar jag för mig. Jag sabbar sånt som jag har som slutgiltigt mål.  Att jag inte kunde göra mer gjorde att jag kände mig otillräcklig. Så vände det och vred i huvudet på mig mest hela dagen igår. Alla dessa känslor kändes tufft att hantera och det var väl svårt att bara bli fri från allt över en natt. Därför kände jag väl av det lite idag också. 
 
Nu är det ändå så att jag inte känner mig så rastlös längre. Jag har gått en bra promenad i fin vårsol. Mycket mer orkar jag inte idag. Dessutom har jag massor med jobb nästa vecka. Den perioden av mycket jobb startar ju imorgon. nu är det riktigt mycket vila och slappa som gäller under resten av denna söndag. Känner jag mig otillräcklig idag  så är nog det bara ett täcken på att ag är överdrivet självransakande. Jag är nöjd med denna veckans grejande. Jag nöjer mig så och tänker inte mer på det. Punkt slut där liksom. 
 
BILDER FRÅN DAGENS PROMENADRUNDA
(null)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE