Skärtorsdagen (2019 04 18)

Jag har grejat hela morgonen och slappat större delen av eftermiddagen. Jag fortsätter väl med att bara ta det lugnt resten av dagen.
 
Imorgon börjar ju helgjobbet och det kommer att bli tufft, men jag har ju inte jobbat helgen sen i februari så nu är det väl min tur att göra det då. Det är väl inte mer än rätt liksom. 
 
Jag har som sagt grejat hela morgonen med allt möjligt. Jag vill väl mest röja undan innan helgen. Jag har städat och och fixat matlådor inför helgens arbete. Jag planerat för lite framtida ledighet. Jag har försökt få ett grepp om hur jag ska göra för att maxa årets semester som för min del börjar i mitten på juli. 
 
Jag har massor jag vill få gjort nu. Jag vet exakt vad jag behöver göra, när jag kan göra vad och i vilken ordning jag behöver göra allt i. Det känns bra och jag mår bra. Jag är i ett läge där jag nästan vet att jag kommer att fixa allting som jag vill få gjort. Tids nog blir det så. Ingenting av allt jag vill göra och få uppleva framöver känns för stort eller för långt borta för mig längre. Jag känner mig inte otillräcklig på nåt sätt. Inne i mitt huvud har jag massor med lösningar på eventuella problem som kan uppstå. Jag gör precis allt jag bara kan göra just nu. Allt känns bara väldigt bra på nåt sätt. Jag hoppas att den känslan håller i sig att det aldrig slutar kännas så.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE