Långpromenad - Patent 986

Jag har varit ute på en långpromenad nu under eftermiddagen. Skönt att jag kom över den där "spärren" där jag tänker att om jag inte kommer ut på förmiddagen, då blir det ingen promenad under eftermiddagen heller. Nu blev det en runda under eftermiddagen och jag kände liksom ingen skillnad. Jag tänkte inte på nåt annat än att det kändes bra att bara promenera runt. 
 
Jag förstår nu också att det tydligen var ganska många som blev lurade av mitt aprilskämt som jag tryckte ut på alla mina sk sociala medier idag. Jag trodde inte någon skulle gå på det där, men uppenbarligen var det inte många som tänkte på att det är 1 april idag. Eller så var mitt skämt bara så trovärdigt.
 
När jag var ute på min promenad tidigare idag så lyssnade jag på en dokumentär som jag har hört många gånger förut. Den handlade om den Svenske uppfinnaren Håkan Lans. Riktigt bra dokumentär som i alla fall jag har lärt mig väldigt mycket av. Man bråkar aldrig om det som är värdelöst. Man bråkar ju bara om det som är värdefullt. 
 
Ha en trevlig kväll!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE