Tiden går fort.

Det har gått några timmar sen jag kom hem från jobbet. Det känns som om det var för typ 30 minuter sedan. Jäklar vad tiden har gått fort ikväll! Jag har grejat med allt möjlig sedan jag kom hem. Detta efter att ha haft en lång dag av busskörning ( som kändes bra). Mitt grejande blir s om jag vill. Många saker har dom senaste dagarna fallit på plats på sätt som gör att jag är mer än nöjd! Jag känner "flow" och glädje över att mycket just nu går så snabbt och lätt att fixa. Sen vet jag att det kan vända snabbt. Detta har jag hela tiden i bakhuvudet. 

Imorgon har jag mer jobb. Jag ska upp klockan 04:00.  Sen kör jag väl stenhårt hela dagen, fast jag hoppas att jag kan känna mig maximalt avspänd ändå. Jag vill bara behålla denna känslan som jag har nu, och har haft hela dagen.  Jag hoppas att känslan av maximal avspändhet, och glädjen över att mycket verkar bli som jag vill bara håller i sig och vara länge. Motgångar och att man har riktigt fel ibland kan man lära sig mycket på, men man vill ju må bra och lyckas med saker så mycket som möjligt. 

Det är ju när jag lyckas med saker som jag i slutändan förverkligar drömmar. Det är just att leva sina drömmar som är meningen med livet. Det tycker jag i alla fall. 
 
 
 













Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE