Är det värt att försvara sig?

Jag ställer ibland mig själv frågan om det är värt att försvara sig, när man samtidigt vet att man kommer att bli förnedrad och kränkt av personer som kanske vägrar stå för vad dom faktiskt har gjort? 
 
Är det värt att bry sig om att stå upp för sig själv när man vet att dom man kommer att ha med att göra då kommer att ljuga, och jag måste då i nästa läge bevisa att dom ljuger? 

Jag ställer mig ibland frågan om det är värt att bråka med folk som typ ändå  aldrig kan stå för vad dom har gjort och bara säga att dom gjorde fel. Är det värt att ge sig in i diskussioner med folk som man vet hela tiden kommer att skylla ifrån sig problem som dom själva har orsakat? 

Vad är livskvalitet? När jag hamnar situationer där jag väljer att stå upp för mig själv, då kan det samtidigt lätt kännas som livskvalitén tas ifrån mig. Då ställer jag mig frågan: Är det värt att försvara sig på bekostnad av att man blir kränkt, förnedrad och för en period blir ifråntagen sin livskvalitet? 

Man bråkar ju gärna inte om det värdelösa. Man bråkar om det som är värdefullt. Frågan jag ofta ställer mig är: Är något tillräckligt värdefullt för att bråka om? 
(null)

 
 






















Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE