V 37

Då var det måndag och ny veckan igen. Hoppas att jag kan komma ner ganska mycket i varv denna veckan. Under större delen av förra veckan så lyckades jag ju ta det ganska lugnt. Under helgen V 35 hade jag ju så jävla mycket att göra så jag kände att jag bara var tvungen att komma ner i varv och greja mindre för annars pallar jag inte med att göra nånting bra av allt grejande. Under V 36 tog jag det också som sagt ganska lugnt, men nu helgen small det liskom till igen. Jag fick helt plötsligt massor att göra och jag pratade eller hade kontakt med massor av personer, om alla möjliga olika saker. Dessutom hade jag ju ganska mycket jobb också. Lördagen var ju tex ganska tuff att arbeta sig igenom. 
 
Denna veckan har jag i alla fall inte så mycket planerat. Det hade jag inte förra veckan heller, men när allt helt plötsligt blev till massor att göra så ville jag fixa allt direkt. Blir det så denna veckan att jag helt plötsligt känner att jag behöver fixa massor av saker så gör jag nog bäst i att dela upp allt lite mer. Jag får väl försöka prioritera lite bättre. Vad exakt känner jag att jag vill fixa nu. Villka saker kan jag lätt vänta med utan att det spelar någon roll. Bra är väl också om man stannar upp och tänker efter lite mer, innan man bara blåser på med alla möjliga saker. 
 
Hoppas det nu blir en väldigt lugn vecka. Jag orkar liksom inte med mer saker som sen får allt att snurra i 2000 varv per sekund. Veckan kommer ju att bli vad jag gör den till själv. Jag får bara se till att "tagga" ner lite så blir det nog lugnt och bra.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE