Saker jag ser fram emot 2018.

Jag grejat ganska mycket hela helgen. Jag har ändå tagit det lugnt. Jag har inte kört för hårt med allt grejande. Jag har ju haft en arbetsvecka som har känts ganska tuff. Ska man orka med så får man ta det lugnt när man är ledig. 
 
Allt känns ganska bra nu. Många saker som jag ser fram emot kommer ju snart. 27:e september börjar Bokmässan och håller på i 4 dagar. Jag är ledig under alla dagar och kan besöka mässan hur mycket jag vill. Den 12:e till 14 oktober ska jag göra ett besök i Stockholm. Det kommer säkert att bli jätteroligt och jag hoppas att den helgen blir lika bra som jag nu bara förväntar mig att den kunna bli. Samtidigt vill jag inte ha för stora förväntningar för då blir man ju lätt besviken sen. Men den helgen ska jag i alla fall träffa en person som jag länge har drömt om att få träffa. Jag har säkert funderat på det från och till i flera år nu. Klart att jag jag blir full av förväntan när jag ska få träffa en person som jag länge har velat träffa.
 
I november i år har jag en megacool affär på gång. Blir det exakt som jag vill och har tänkt mig så får jag in en ansenlig summa pengar. Det är ju alltid trevligt med bra "cashflow" ibland. 
 
I december, närmare bestämt under vecka 50 så är det ju Musikhjälpen. Jag skulle vilja åka ner till Lund där Musikhjälpen-buren kommer att stå i år, men man får väl se hur det egentligen blir med den saken. Andra år som jag har tänkt att åka och vara på plats, så har det inte blivit av. Det är ju ändå rätt mysigt att sitta hemma under en filt och kolla Musikhjälpen på TV.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE