Lördag (2018 09 08)

Hej!
 
Jag haft en arbetsdag. Den var riktigt tuff och ska jag vara ärlig så är nog just det lördagspasset som jag hade idag det tuffaste jag kör på det sexveckors shema som jag jobbar efter.
Sen är det väl ändå så att det är ganska lugnt på morgonen och några timmar framåt...men sen "smäller" det bara till och sen har man mer att göra under några få timmar än vad man har under en hel arbetsvecka. Öhh.. 
Imorgon däremot så har jag nog det lugnaste och kanske också det bästa passet som jag har på mitt schema. 
 
 
Mycket går annars bra nu. Jag är rätt säker på att jag når alla mina målsättningar som jag har för september. I början av ´denna månaden tänkte jag tanken att allt jag vill få färdigt fixar jag inte, men jag vet nu att jag nästa vecka får jag in lite pengar som jag tidigare inte har kunnat vara säker på om jag ska få in. Eftersom jag nu vet att jag får in mer pengar så vet jag också att jag fixar alla målsättningar som jag har satt upp för september. Jag är ju så noga med att hålla mig till mina mål och jag gör sånt som känns mest rätt för mig hela tiden. Därför är vet jag att har jag bara tillräckligt med pengar så fixar jag mina mål. Så det känns bra när man får in lite extra pengar som man kan göra exakt vad man vill med.
 
Nu är det också ganska klart att jag ska "tagga" till Stockholm. Förmodligen blir det någon gång under hösten. Om det blir en, två eller tre dagar vet jag inte än, och exakt när vet jag inte heller. Men det blir nog en liten tur snart i alla fall. Detta känns ju också bra och dessutom är det ju roligt att ha en liten tripp att se fram emot.
 
Röstat har jag ju gjort och jag ångrar inte att jag röstade på Kristdemokraterna. Jag har snarare blivit ännu mera säker sen igår att jag valde rätt. De finns bara mycket med Kristdemokraterna som jag gillar, och sen är det ju inte fel att Ebba ser så jäkla bra ut också :)
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE