Jag stannade kvar💜💜

(null)
Bokmässan är för min del avslutad för i år. Det är ju en dag imorgon också, men jag känner att det räcker för min del. Idag fick jag ut ganska mycket av mässan. Till skillnad från igår så kände jag  hann med att lyssna på dom föreläsarna eller författarna som jag ville se och lyssna på. Jag fick springa lite mellan olika platserna inne på mässan, men inom ramen av en och eller två timmar så hade jag hunnit med Leif GW Persson, Patrik Sjöberg och Silvana Imam.
 
Jag lyssnade även på andra personer som jag igår hade missat p.g.a att jag inte orkade, eller inte hann med. Skönt att man kunde ta igen det idag. Jag var ju också på plats direkt när Bokmässan öppnade klockan 09:00. Det gjorde ju att jag inte behövde knö så mycket med hur mycket annat folk som helst de första timmarna. Sen välde det ju in massor med folk, men då hade jag ju redan hunnit med mycket av sånt jag ville få gjort på mässan idag.
 
 
Jag stannade även kvar en stund längre, fast jag kunde känna att jag kanske skulle börja dra mig hemmåt. Det var bra att jag ändå var kvar lite till. Då fick jag ju liksom ut mer av mässan.  Jag snubblade liksom in på någon föreläsning som jag bara av ren slump råkade lägga märke till. När detta hände så visade det sig att det var riktigt bra, och jag kände ju i slutändan att jag blev 100% nöjd med denna dagen. Det har varit lite si och så det dom andra dagarna.
 
 Jag köpte även lite böcker och jag passade på att få dom signerade. Jag kunde heller inte hålla mig att ta en bild tillsammans med självaste Ingemar Stenmark.
(null)
(null)
Bodström var intressant att lyssna på. Han pratade om sin senaste bok som handlar om fallet med den sk "arbogakvinnan", Johanna Möller.
 
(null)
(null)
(null)
(null)
Jag köpte Patrik Sjöberg's senaste bok, som jag också fick signerad av honom.
 
(null)
(null)
(null)
(null)
Man får ju inte missa Leif GW på Bokmässan.
 
(null)
 
(null)
(null)
Silvana Imam's bok var den klart snyggaste av alla böcker som jag såg på mässan. Den är så fin att man bara kan ha den som prydnad hemma.
Många coola bilder var det i den också. Extra kul att få den signerad och att det står: Till Daniel.... Lite personligt ju. Denna boken ska jag vara rädd om:)
 
 
(null)
Bokmässan 2018 är som sagt över nu för min del. Jag känner mig nöjd. Som jag tycker så fick jag i slutändan ut max av det. Jag vill tillbaka nästa år igen. Jag kännerf att jag trivs bra på Bokmässan, i alla fall under dom tiderna då det inte är så jäkla mycket folk inne på Svenska Mässan i Göteborg.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE