Inte så mycket jobb - Bokmässan

 V 39
Ny vecka och normalt sett hade jag skrivit att jag har mycket jobb och hel del att annat att kämpa med. Men den veckan är det inte riktigt så. Jag har inte mycke jobb. Jag har mer ledighet. Jag har inte så mycket att kämpa med när det kommer till vilka mål jag vill nå. Allt som jag ville få fixat under september månad har jag ju varit klar med sen länge. Oktober börjar ju inte förrän nästa vecka, så än så länge kan jag inte göra så mycket. 
 
Det är ju också Bokmässan i Göteborg denna veckan och under minst en dag ska jag befinna mig på plats. Jag gillade det förra året och när jag tittar lite i årets seminarieprogram så ser det ut att bli ännu bättre i år. 
 
 Det ska annars bli skönt med mycket ledighet denna veckan. Det känns som jag har jobbat massor som själva fan i några veckor nu. Kul också att det händer lite annat som bryter av den vanliga vardagen. Jag tycker ändå att man kan säga det när jag ska besöka Bokmässan i Göteborrg.  
 
Det blir en skön och avspänd vecka. Lite jobb, mycket ledigt och massor av upplevelser som jag är tacksam över att jag får uppleva. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE