Vecka 41

Ny vecka igen. Jag tror det blir en bra vecka. Jag har en del arbete. Jag har 4 dagar  och alla pass jag kör är ganska bra. Det finns liksom inget pass denna veckan som man helst sklle vilja slippa. Det är skönt när jag känner så. Det blir i alla fall roligare och gå till jobbet och köra på då. 
 
När jag sen blir ledig i slutet av veckan så ska jag äntligen åka till Stockholm igen. Det ska bli kul, även om jag känner mig lite nervös inför den resan. Jag ska få träffa en person som jag sen länge har velat träffa och jag känner mig lite osäker på vad jag ska  prata med hen om. Fast samatidigt känner jag att allt känns nog bra när jag väl träffar denna person. Är jag bara mig själv, tar det som det kommer och lyssnar ordentligt på vad min "träff" har att säga, så gör jag ju inte bort mig. 
 
Annars är det som vanligt. Jag har inte så mycket planerat, men på något sätt vet jag att jag kommer att ha mycket att göra i alla fall. Har man inte mycket att göra på fritiden så brukar det bli så att man får jobba på som fan med busskörnigen istället. Jag hoppas ändå att veckan blir så bra som jag nu tror att den kommer att kunna bli. Det är ju roligt att få åka till Stockholm och att detta sker ganska kort efter att jag har varit på Bokmässan. Det är kul att jag ibland gör lite mer än bara det gamla vanliga. Det behöver man ju unna sig liksom.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE