V 44

Nu är det ny vecka igen och jag vet i alla fall at jag har en massa jobb. Vissa pass vet jag at jag gilllar och andra pass vet jag redan nu att jag inte kommer att gilla överhuvudtaget. Denna veckan ska man ju också tänka lite mer på hur man vill ha det på jobbet nästa år. Det är ju dags att söka nytt schema. Jag tror nu att jag vet vad jag inte vill ha. Frågan är mer vad jag vill ha. Sen kan det ju vara skillnad på vilken schema jag vill och vad jag sen får. Jag hoppas jag får något som inte innan känns allt för jäkligt att köra efter. Jobbet är ju ändå något som man lägger ganska mycket tid på. Klart att jag då vill ha ett schema som känner att jag trvis med.
 
Annars har jag en period nu där jag inte ska göra så mycket. De blir mest dom där vardagliga sakerna som är ständigt återkommande. På ett sätt känns det skönt att inte har för mycket. På ett annat sätt kan det kännas lite tråkigt att inget utöver det vanliga händer på typ en månad. Man får bara vara i det vanliga ett tag, och det går ju bra, men lite tråkigt är det också. Jag väntar just nu  mest bara på två saker. 
 
1. I slutet på november så vet jag att jag kommer att få in  en ansenlig summa pengar. Det kan vara den bästa månaden av inkomst, om man räknar på hela 2018. Det känns ju ganska bra och dessutom. Pengar behöver man ju alltid ha liksom. 
 
2 Musikhjälpen!! V 50 börjar det. Jag vill bara att det ska dra igång nu. Jag kommer att ha massor av pengar att bolla med och tanken är ju också att jag ska åka ner till Lund där "buren" står i år. Det är jag i alla fall rätt säker på att jag kommer att göra. Det ska bli så himla kul!
 
Efter detta så kan man börja blicka framåt till nästa år. Då har man ju säkert massor av pengar och många roliga saker på gång. Nu blir det mest att gå runt i vardagen och jag kan ju alltid tycka att jag är så ball och häftig i mina nya snygga kläder som jag köpte på markanden i lördags.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE