Tisdag (2018 10 23)

Skönt med en ledig dag efter att ha haft några dagar med ganska mycket busskörning. Jag såg på jobbet igår att det går att se vad det finns för scheman att söka till nästa år. Jag ska ta mig en väldigt funderare och vända och vrida på allt. Sen får man se vad man väljer och får. Det kan vara skillnad på vad man vill ha och vad man får jobba efter sen. Det beror ju lite på vad andra väljer också. Men jag brukar i alla fall få slippa det schemat jag helst inte vill ha. Det känns ju bra i alla fall. 
 
Idag har jag besökt mammas grav igen. Jag ville göra lite fint där. Jag krattade bort löv och la dit en krans. Rensade lite så det i alla fall ser fint efter att jag har varit där. Jag har egentligen inget större behov av att besöka mammas grav, men jag vill ändå göra ett besök 4-5 gånger per år.
(null)
Man vill ju att det ska se fint ut och dessutom får ju jag en ganska bra promenad avverkad när jag går från Bussterminalen (Kampenhof) i Uddevalla upp till gravplatsen där min mamma ligger. Det blir ju i alla fall mellan 6 och 7 kilometer, fram och tillbaka. 
 
Får se vad man gör med resten av denna dagen. Jag har fortfarande några djupgående tankar som jag vill få ner i text och ut i olika blogginlägg, men det är jäklar vad svårt det ska vara att få ur sig dessa tankar. Får se om jag kan få skrivit något under dagen. Det vore ändå skönt att få ut tankarna så man slipper bära dom med sig. Släppa dom gör jag aldrig, utan att först göra nånting med dom.
Ha en trevlig dag!
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE