Söndag-Höstpromenad 🍂🍁

Har en skön ledig dag. Jag började denna dagen med att ta en promenad på några km. Ville få igång sirkulationen i kroppen.  
(null)
 Det är ju fint väder. Känns som sommar ju!! Helt sjukt att det är så i mitten på oktober, men det kanske är något man får vänja sig vid i famtiden. Jag gillar alla fall höstens alla fina färger. 
 
Annars blir det en lugn söndag. Jag vill vila ordntligt. Jag har ju ganska mycket jobb nästa vecka. Jag har ju även mina målsättningar som jag kämpar med och som jag vill sätta innan året är slut. Vissa saker kommer att kännas stressade och pressande för mig att försöka fixa. Jag får försöka hitta något sätt att hantera det där på. Jag hoppas inte jag ligger sömnlös och nättrena och funderar på allt som skulle kunna gå fel. Då kommer det ju att kännas ännu mer stressade och jag får ännu mera press på mig.
 
Igår kände jag mig lite tom och var ju ganska trött. Idag känner jag mig piggare, men jag har lite huvudvärk. Promenaden i morse får mig ändå att känna mig ganska pigg och fräsch nu, men jag ska ändå ta det väldigt lugnt denna söndag. Jag känner att jag behöver all den vila som jag kan få. Nästa vecka kommer  nog att kännas tuff av många olika anledningar. Man får bita ihop och ta några djupa andetag. Leva i nuet funkar ju för det mesta också.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE