Så skönt att vara maximalt avspänd.

Idag har det känts bra precis hela dagen. Jag har varit absolut maximalt avspänd och lugn. Hela tiden har jag tänkt efter först innan jag svarar eller agerar. Jag har gett andra männskor tid när dom har pratat med mig. Ingen stress eller att jag liksom hela tiden är på väg till nästa grej. Jag tar mig tid och jag avslutar hela tiden det jag har påbörjat. Det har bara känts så skönt att jag har hittat mitt max när det kommer till avslappning igen.  Jag har den senaste tiden nämligen känt mig väldigt stressad och spänd, men idag vände det verkligen.
 
Jag hoppas jag håller detta framöver också. Kanske kan jag komma ner på maximal avspänning utan att jag ens tänker på att jag ska slappna av. 
 
 
Det är väl också så att jag känner en stor inre frid just nu. Jag har liksom gjort vad jag har orkat och kunnat när det kommer till att slutföra mina mål som jag har satt upp, och som jag vill fixa innan 2019. Just nu är det bara att vänta och hoppas på att allt jag har gjort ska räcka. Skulle jag inte klara allt fullt ut innan 2019, då är det ju inte värre än att det bara är så. Jag har gjort så gott jag kan och därför behöver jag ju sen inte ångra eller fundera på att jag skulle gjort så mycket annorlunda. Den känslan gör säkert också att jag nu har hittat den maximala avslappningen.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE