Nu ska jag bara njuta av ledigheten.

 Nu blir det skönt att få vara ledig fram till måndag. Jag ska bara se till att vara maximalt avslappnad och njuta av den ledigheten jag nu har. Jag har känt under veckan att jag inte har återhämtat mig ordentligt efter allt grejande och jobbande. Jag har bara kört på. Jag var lite sjuk och dåligförra veckan. I måndags gick jag upp 03:00 på natten bara för att jag ville hinna få gjort mer än vad jag hade fixat annars. Allt detta har jag nog fått betala lite för. Jag har känt mig trött, sliten och haft mer ont i kroppen än vanligt. Jag har kanske inte kommit ner i varv ordentligt efter jobbandet. Jag har inte rört mig så mycket heller under veckan.
 
Man har känt sig lite mörbultad, men nu har jag möjlighet att bara skita i allt och bara slappa med tex musik och poddar. 
 
 
Jag ska ju till Stockholm imorgon, men det blir ganska lugnt och avspänt. Jag kommer att kunna slappna av på tåget, både dit och hem. Om jag sen bara inte känner mig för nervös så kommer jag säkert  att kunna vara lugn och avspänd med den personen som jag ska träffa i huvudstaden. Dessutom verkar stället väldigt mysigt som vi har bestämt träffen på. Så allt känns ganska bra redan nu. Dessutom får jag ju träffa en person som jag länge har velat träffa. Det kommer att bli bra och kul detta. 
 
Ha en trevlig kväll!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE