Massor hela tiden.

Jag grejar så mycket nu och det känns som allt också ska krångla för. Det gör ju att jag får greja ännu mer för att få ordning på sånt som från början inte blev riktigt rätt. Den senaste tiden har jag känt har haft problem att lösa som både har handlat om jobbet och sånt man grejar med på fritiden. 
 
Jag har ju också många målsättningar som jag vill ska vara klara innan 2019. Eftersom det bara är oktober, november och december kvar av detta året så kommer allt så nära nu, oavsett vad det än är. Det känns då som jag får mer att göra ju närmare jag kommer ett slutförande av någon grej. Jag får liksom kämpa mer mot slutet för att jag ska kunna fixa allt. Det är lite jobbigt ibland. 
 
Jag kan ju heller inte vänta med allt till sista minuten, för då får jag för mig att jag inte hinner med. Eller så är det det jag kanske ska göra? Det kanske är bättre att bara vänta med allt tills det knappt finns någon tid kvar till förberedelser. Sen blir det så att man bara tar tag i det viktigaste för stunden. Man hinner ju inte så mycket mer eftersom man har väntat in i det sista. Det kanske är bättre att bara ta allt lite som de kommer? Det blir ju lätt så annars att man grejar med så mycket skit som i slutändan visar sig vara helt meningslöst att ha grejat med, men jag vet inte vilket som är rätt eller fel att göra. DET KÄNNS SOM HUR JAG ÄN VÄNDER OCH VRIDER PÅ DETTA SÅ FINNS DET BÅDE FÖRDELAR OCH NACKDELAR. ÖHHH... 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE