Igår: Utbildning - Idag: Jobb

Hösten är här på riktigt nu. Det kan man väl säga nu. Det lite mörkare tidigt på morgonen och det blir också mörkt tidigare oh tidigare på kvällarna. Hösten har ju annars många fina färger när man tittar på träd och buskar. Jag tycker att det är ganska mysigt med höst. Jag blir mer sugen på¨att göra saker som just är lite mysigt. På sommaren blir liksom inte sånt som man försöker få till en myskänsla på samma sak. Jag läser mer böcker under hösten. Jag tittar mer på serier och TV-program överhuvudtaget. Har jag möjlighet så är jag faktiskt ute mer på restauranger, krogar och liknade ställen. Jag vet inte varför det är så för mig, men allt har väl med den där lite mysiga känslan som jag så ofta har lätt för  hitta under hösten.
 
 Igår hade var jag satt på utbildning. Vi gick igenom allt möjligt. Vi gjorde bl.a lite övningar som gick ut på att man skulle backa mellan koner som var uppställda. Det skulle vara lite trångt och så.
Jag ska väl vara ärlig och säga att jag inte är så bra på detta och det gick inte speciellt bra för mig igår heller. Jag tycker det är svårt att lägga bussen helt rätt i alla lägen och sen backa på ganska små marginaler. Man övar ju heller inte så jättemycket på att backa och samtidigt , men jag känner ändå att jag skulle vilja var bättre på än vad jag är.  Sen är det ju så att man sällan hamnar i en situation där man behöver backa och där det dessutom är trångt. När jag är ute och kör i trafiken så försöker man ju titta långt fram och förutse var man ska köra för att man inte ska fastna i en situtaion som sen kan vara svår att ta sig ur. Men även om man inte ofta hamnar i vissa situtationer så vill man ju känna att klara av en specifik situation i alla fall. Det är ju bra då att man i alla fall har haft möjlighet att öva lite grann.
 
 
Idag har jag jobbat på som vanligt  och det var första riktiga arbetsdagen på en vecka. Jag var ju ledig mycket förra veckan och igår var jag ju som sagt satt på utbildning. Jag ska jobba på lite i eftermiddag också, och nu får det väl mest bli att ta det lugnt och mysa lite. Jag annars lite grejer som jag skulle vilja hitta en lösning på, men jag kan tänka mig att försöka lösa problemet senare i veckan istället. Man behöver ju inte greja som om det vore ens sista dag i livet. 
 
Jag har ju skrivit tidigare att det nog är bra för mig att bara stanna upp lite ibland och fundera på vad som känns mest rätt att göra. Vad som sen är rätt, det vet man ju typ aldrig förrän efteråt. Under tiden får man väl lite på sitt eget omdöme.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE