Blev så jäkla rädd!

Jag försöker fortsätta denna dagen med att hitta maximal avspänning. Det går sådär tycker jag. Jag klarar det, men jag får ofta sig till mig själv att jag ska slappna av mer eller bara ge fan i att skynda mig. 
 
I natt blev jag riktigt rädd. Jag drömde en dröm. Jag vet inte om det var en mardröm eller en trevlig dröm. Jag drömde i alla fall att jag låg naken, på en 6 år äldre kvinna. Jag tänker inte säga hennes namn. När jag är i denna dröm så vaknar jag av en sån jävla hög smäll. Hjärtat håller ju på att stanna på mig och dessutom blev jag ju skit rädd. Jag trodde ju att det var någon utanför min dörr som försökte göra inbrott eller nåt. Typ att någon står utanför och slår en slägga i dörren. Nu vet jag ju ändå att man kommer ju inte in så lätt för det är ju en säkerhetsdörr. Jag vaknade i alla fall av denna enorma smäll som lät som en bomb. Jag fatta först ingenting, men sen går jag ut i halen och ser att min spegel har ramlat ner ifrån väggen. Själva spegelglqaset hade inte gått sönder, men själva ramen och allt annat som håller i glaset delade sig ju och gick sönder. Det är väl bara att kasta denna nu då. 
 
Efter denna smäll och insikten av att spegeln i hallen är förstörd så tog det lång tid för mig att somna om. Jag hade ju dessiutom blivit så jäkla rädd smällen och det gjorde säkert också att jag hade svårt att somna om. När jag sen vakna i morse och skulle ta mig till jobbet så var jag skittrött. Det gick tillslut bra att jobba i alla fall. 
 
Nu har jag några timmar rast innan det är dags igen. Jag ska fan hålla mig så avspänd och lugn som jag bara kan. Jag känner ju att när jag klarar av att hitta den där maximala avspänningen att jag då mår så himla bra. Jag blir då liksom i ett tillstånd där det bara känns mysigt att jag är jag och ingen annan.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE