Vecka 48

Sista veckan i november och en sak som jag i alla fall blir påmind om varje år det är att i november har jag alltid så sjukt mycket räkningar att betala. ALLT som jag har att betala på i form av dom fasta utgifterna har jag just i november. Om jag så har en räkningar som jag bara behöver betala en gång per år så ska den alltid ut i just november. Har jag något som tex ska betalas var tredje månad, nog fasen ska den betalas i november. 
 
Nu är det ju ändå så att jag har under denna månaden lyckats dra in mer pengar än normalt, och detta har jag också vetat om att jag ska göra sen länge. Därför spelar det inte så stor roll att jag har mer räkningar i novmber än vad jag brukar ha. I slutändan blir det samma ändå. 
 
Denna veckan har jag naturligtvis busskörning att ta tag i. Jag jobbar nu två dagar och sen är jag ledig två. Efter detta har jag en jobb fredag, lördag, söndag. Lägg därtill att jag jobbar måndag också nästa vecka. Det är väl inte den roligaste perioden av jobb, men det är ju ändå skönt att man får ledig denna onsdag och torsdag. Dessutom är ju söndagspasset som jag har denna veckan, typ det bästa passet jag har att köra på mitt nuvarande schema. 
 
Annars räknar jag mest ner till vecka 50. Jag längtar till Musikhjälpen naturligvis. Det är väl det enda som jag på riktigt längtar efter nu. Jag tycker väl också om när jag får helt lediga dagar som jag kan göra vad jag vill med. Till den "lyxen" är det 2 dagar kvar busskörning. Till Musikhjälpen är det 2 veckor kvar, och då blir jag samtidigt ledig i 9 dagar på raken. Det är ju något att längta efter. Det är ju bra att man har ett jobb...för då värderar man ju ledigheten som amn får höger när man väl får den.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE