Vecka 47

Ny vecka igen och jag tror att detta blir en jättebra vecka. Jag vet i alla fall att jag har en bra arbetsvecka. Jag tycker detta är den bästa veckan som jag har på det schemat som jag nu kör på. Får se vilken vecka som blir den bästa när jag ska byta schema i mitte på december. Det känns kul att ha en vecka där man inte känner att jobbveckan kommer att bli tuff och slitsam. Det kan ju bli så, men om ser till vad jag har att köra så har jag bara den körningen som jag allt som oftast gillar att köra. 
 
 
Annars har jag inte så mycket planerat. Jag vet att det är min sk sopvecka denan veckan. Jag kör lite gröna tunnor och ibland går det hur lätt som helst, fast ibland kan man bli jävligt irriterad över att ingen av mina grannar verkar vilja underlätta utkörningen för mig. Jag ska inte gå in på detaljer, men ibland undrar man hur folk tänker när det kommer till hanteringen av sina sopor.
Jag själv gör ju däremot aldrig fel, eller hur?
 
Jag var ju bra på att köra mina promenadrundor förra veckan. Hoppas jag är lika grym denna veckan. Det behövs ju för det känns ju så jäkla bra i kroppen efteråt. 
 Ha en bra vecka!
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE