Torsdag (2018 11 08)

Ganska lugn avspänd dag. Jag har haft en bra arbetsdag. Hela denna veckan tycker jag är bra om jag tänker på dom pass jag kör. Nu får man väl också snart reda på vad jag får köra efter för scherma nästa år. Det blir ju spännade väntan, för mig alltså.
 
Jag har ju tjatat i några dagar att jag har en grej på gång och jag har sagt det är en ganska stor risk att jag inte fixar detta. Nu är läget så att: Jag känner att jag fram till idag har gjort allt jag kan av förberedelser för att kunna sätta denna grej. Jag kan verkligen inte göra mer än att vänta nu. Jag får vänta till onsdag nästa vecka, sen vet jag säkert om jag fixar denna grej eller inte. 
 
Det känns ändå som att chansen hela tiden ökar för att jag ska fixa detta, men jag tvekar ju också en hel del. Oavsett hur jag känner och hur läget är just nu så släpper jag denna grej nu och sen bryr jag mig om denna grej på onsdag igen. Jag kan ändå inte göra nåt mer nu. Det blir bara en massa ältande fram och tillbaka. För mycket tankar och jag kommer inte närmare än lösmning hur mycket jag än tänker. På onsdag kan jag konkret göra något. Det är bara att vänta nu. Jag lär inte glömma av det bara för att jag nu släpper denna grej för en tid. 
 
Idag är det ju torsdag och det brukar vara mycket bra på TV:n ikväll. Jag ska sätta mig i massagestolen, slappa och kolla lite. Sen är denna dagen också slut. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE