Söndagspromenad på nästan 12 km

 
Skönt med en ledig söndag efter mycket jobbande under denna veckan. Jag jobbade ju även igår. Snart kommer jag väl att skriva på bloggen att jag jobbar mycket så fort jag avverkat en arbetsdag. Med tanke på hur mycket jag kommer att få köra efter vecka 50 så blir ju alla lediga dagar som jag får väldigt sköna. 
 
Jag har i alla fall varit ute på en långpromenad idag. Jag gick nästan 12 km. De första 5 kilometrarna kände lite tunga och jobbiga, men under resten av sträckan kändes det bara skönt att var ute. Nu efteråt känns det bara hur bra som helst. Synd att jag inte tar mig ute på dessa rundor mer än vad jag gör. 
Det känns som det fortfrande är höst, trots att det är mitten på november. Ganska varmt är det också för årstiden. Den snö som kom för ca 2 veckor sedan försvann snabbt, och jag har inget emot det. Det får gärna vara såhär under alla vintermånaderna och sen kommer kanske våren tidigare än vad,man anar. 
 
Jag hade ju såklart mina lurar i öronen när jag var ute under förmiddagen. Jag lyssnade bl.a på en musikdokumentär som handlade om Petter Alexis Askergren.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE