Söndag (2018 11 18)

Sköna lediga dagar. I morse var jag ute på en långpromenad igen. Det kändes bra. Det var fint väder under hela rundan .Det känns inte som det är en vintermånad just nu. Jag skulle nog säga det är fina höstdagar fortfarande. Den snö som föll i slutet av oktober ser man inte mycket av. Skönt är ju det.
Jag gillar också att jag känner att jag inte vill vara utan mina promenadrundor. I morse kände jag bara att jag måste ta mig ut. Jag har ju inte varit ute sen i fredags. Jag vill åt den där känslan av att de känns så bra efter att man har varit ute. Rundan som jag gick kan jag gå i sömnen. Jag har gått dagens runda hundratals gånger tidigare. Jag kommer säkert att gå den några hundra gånger till i framtiden.
 
När jag var ute på min runda så lyssnade jag som vanliht på något i mina lurar som jag typ har med mig vart jag än går. Idag lyssnade jag på en musikdokumentär som handlade om Oskar Linnros.
 
Annars njuter jag mest av ledigheten. Jag har varit på Koppargrillen och käkat lite. Efter maten där så har jag legat och läst lite. Snart har jag läst ut Alexandras bok. Jag fick skrivet ånga blogginlägg igår och jag hoppas att jag kan få gjort ganska många idag också. Jag har många tankar om detta året. Dessutom fyller ju min blogg snart 10 år. Jag har väl en del att säga om detta också i olika blogginlägg så det är bara att köra hårt med inläggen och få ner allt man funderar på i skrift. 
 
 Ha en trevlig dag!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE