Söndag (2018 11 04)

Söndag och denna veckan är snart slut också. Jag har mycket tankar i huvudet som snurrar rätt ordentligt nu.
 
Jag tänker mest på att jag just nu försöker fixa en grej som förmodligen kommer att gå åt helvete. Sen är jag ändå inte säker på detta och det är väl därför jag ändå gör ett försök. Men tanken att jag nog inte fixar det gör att jag känner mig lite trött. Det tar väldigt mycket tid av tänkande och sånt tar också energi. Tanken på att jag kanske inte räcker till. Att det blir för mycket, fast jag så gärna vill sätta detta är svår att bara acceptera. 
 
Jag gick en långpromenad tidigare idag. Det var skönt att framförallt få rensat skallen lite från alla tankar. Sen tror jag ändå inte att dagens runda räckte för att få ur allt som jag tänker på just nu. Men det känns i alla fall bra i kroppen nu efteråt.
Promenaden kändes annars tung och jobbig. Jag fick mest kämpa mig runt, men jag har ju gått det där varvet som jag gick idag så många gånger förut så på något sätt fixar jag alltid detta hur jobbigt och tungt det än kan kännas. Jag vet ju också att det alltid känns riktigt bra bara någon timme efter att jag har varit ute. Jag kan få skoskav, träningsvärk eller bara bli jäkligt trött. Men det känns ändå alltid bättre efter att jag har varit ute på en runda än vad den känslan av att jag inte har varit ute på ett tag gör.
 
Lite träningsvärk eller vad jag än får efter att jag har rört på mig tar jag gärna. Bara jag rör på mig liksom. Rundan idag var alltså bra, även om det kändes tuftt att ta sig runt när jag gick den. 
 
Fortsättningen av denna söndag blir nog väldigt lugn. Jag känner bara att jag vill ta vara på ledigheten och fortsätta att bara vara. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE