Måndag (2018 11 05)

Jag har haft en ganska lugn dag, fast i morse så höll jag på att inte hitta plånboken och jag fick leta lite på morgonen. Jag måste ju ha den för jag har ju körkortet i den. Jag går ju inte till jobbet utan körkortet liksom. När jag till slut fick en tanke på var jag kunde ha lagt den så blev jag lite rädd. Jag tvättade ju igår och jag tänkte att jag kanske hade lagt plånboken i den jackan som jag slängde in tvättmaskinen. Som tur var vad det inte så utan jag hittade pllånboken i en annan jacka och då kändes det lugnt i magen igen. 
 
Jag jobbade sen bara 3 timmar för att sen få en rast på nästan 6 timmar. Väldigt lugn och bra körning var det också så jag blev inte direkt slutkörd. Dessutom har jag ju varit ledig i helgen också. Hade alltsdå en rast på 6 timmar och under den rasten så lagde jag lite mat. Jag kollade upp om det nu blir så att jag får in dom där extrapengarna som jag sen länga har räknat med att jag ska få in, just denna veckan. Det kändes bra efter att jag hade kontrollerat detta. Jag har ju en grej på gång och fixar jag inte dessa pengar då går det typ åt helvete. Men jag har ju tidigare sagt att chansen inte är så stor att jag fixar denna grej som jag nu har på gång. Fast nu känner jag nog att jag borde kunna klara det i alla fall. Det känns ändå som oddsen är bättre nu, men ingenting är klart förrän det faktiskt är klart. Om jag lyckas vet jag i slutet av nästa vecka. Det känns bra och ser bra ut, men man vet aldrig. Jag vill ju inte säga exakt vad det handlar om. Jag vet att många är trötta på mig, men om ni följer mig på olika sk sociala medier så kommer ni att fatta. Jag vill aldrig säga så mycket om nånting, innan jag har fixat och genomfört en grej. Ni som följer mig får bara acceptera att jag är sån. Jag vill heller inte ändra på det. 
 
När jag sen gick tillbaka till jobbet så var det APT (arbetsplatsträff) som gällde. 3 timmar tog det och sen var jag klar med jobb för denna dagen. Innan mötet satt jag också och kollade alla scheman som finns att söka för nästa år. Nu har jag också sökt och jag tänker inte vända vrida mer på det. Får jag som jag helst vill så bli jag riktigt förvånad, men naturligtvis så nöjd jag kan bli. Får jag det schemat som jag sökte som andra alternativ så blir nöjd. Får jag det jag sökte som tredje alternativ så funkar det för mig att köra på och jag kommer att vara nöjd med att jag inte jobbar så mycket helger då. Det fjärde alternativet som man också var tvungen att fylla i är inget dåligt alternativ, men jag vill helst inte ha det i alla fal. Det schemat innehåller lite för mycket av sådan körning som jag vill köra mindre av. 
 
Jag får se vad jag får. Det vet jag kanske redan denna veckan. De finns två scheman jag absolut inte vill ha, och dom tror jag att jag slipper. Gissar jag så tror jag att jag får det schemat som jag valde som alternativ nummer 2. Jag kommer att vara nöjd och inet gnälla om det. Man måste ju jobba liksom, och det är för och nackdelar med alla scheman. Det är svårt att få känslan av att allt blir perfekt liksom. Det kommer man ju aldrig att känna. Men mycket kommer att kännas bra och en hel del kommer inte att vara jobbigt, även om det känns tufft att jobba på ibland.
 
Nu har det blivit kväll och jag har väl ett annat blogginlägg till  som jag vill skriva. Det blir väl ungefär vad jag har tänkt att göra ikväll innan det är dags för sängen igen. Det har varit en bra och lugn måndag. 
 
 Ha en trevlig kväll!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE