Lördag (2018 11 24)

 Jag har mina lugna lediga dagar. Det känns som tiden går så fort när man är ledig. Sen känns veckorna långa när dom är fulla med jobb. Varför ska är det så? Tiden går fort när man har roligt sägs det ju. Kanske tycker jag att det är roligt att slappa. Fast jag trivs ju med mitt jobb också. Kort sagt kan man väl säga att tiden, dagarna, veckorna och månaderna går fort. Idag är det ju faktiskt precis en månad till julafton. När man tänker så, då tycker i alla fall jag att tiden har gott ruskigt fort. Vissa saker som jag  gjorde för typ några månader sen och tyckte var väldigt roliga känns nu som om det var igår. Tiden går fort, och ännu fortare när man har roligt. Jag stannar upp, tar en selfie och fortsätter att ha kul. Det är väl så livet är, och jag har väl inget emot att det är så. Bara jag mår bra.
Idag har det varit mycket slappa. Jag har idag och dom senaste dagarna läst mycket. Jag läser typ ut en bok på 1-3 dagar och sen börjar jag på nästa som jag typ läser ut lika fort. Det känns ganska lugnt. Ligga och läsa mycket är bra när man vill slappna av. Jag tycker att det är extra skönt att läsa mycket under hösten och vintern. 
När jag vaknade i morse så såg jag att snön hade fallit igen. Det gjorde den väl i början av november också, men den försvann väldigt fort igen. Så tror jag det blir denna gången också. Undra om det blir någon snö som lägger sig lagom till julafton? Vi får se om en månad. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE