Lördag (2018 11 17)

Det är skönt att bara vara ledig. Jag slappar mest och tänker egentligen inte så mycket på nånting. Jag är mest lättad över att jag i onsdags valde att inte buda hem den auktion som sen hade gjort att jag hade fått ta en tur till Stockholm för att besöka en radiostudio. Det har under dom senaste dagarna mer och mer sjunkt in att den grejen inte hade varit något för mig. Jag tänkte ju länge på det och stundtals så ville jag åka, men nu är jag som sagt mest lättad över att jag i slutändan inte brydde mig. 
 
Jag tänker också att jag har det väldigt bra. Även om mitt liv inte är perfekt, så känner jag mig ändå nu rätt nöjd över att mitt största bekymmer under de senaste två veckorna har handlat om att  jag inte kan bestämma mig om jag ska åka till Stockholm eller inte. Om jag inte känner att jag har större problem än så, då lever man ju ett ganska bekymmersfritt liv. Det får man väl ändå säga? 
 
Vid så många tillfällen har jag tänkt tanken att jag har det väldigt bra. När jag hör och ser hur andra kan ha det, vilka problem och livssitutaioner många har hamnat i så är jag glad varenda dag över att jag slipper ha dessa bekymmer. 
 
Idag blir det mycket slappa, blogga och läsa. Jag ska blogga några inlägg om detta året. Jag publicerar dessa inlägg på nyårsafton. Min blogg fyller ju snart också 10 år och jag har väl lite tankar om detta som jag vill blogga om. Boken jag läser på just nu är ju den som Alexandra Nilsson har skrivit och som kom ut för några dagar sedan. Jag nu i skrivandets stund bara läst något kapitel. Tanken är väl att jag ska hinna över halva boken till imorgon.  Slappandet tar jag efter att jag har bloggat och läst för mycket. Lediga dagar i mitt liv kan verkligen vara helt utan: Bekymmer, oro och ångest. Jag känner mig bara så lättad, samtidigt som jag är väldigt glad över att jag har det väldigt bra. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE