Jobbar, grejar och fixar.

Jobbat idag har jag gjort. Jag har haft en ganska bra och lugnt pass. Imorgon har jag också ett ganska bra pass och sen blir jag ledig i tre dagar igen. 
 
Jag har grejat med allt möjligt idag. Det blev nästan för mycket. Jag kom på mig själv med att försöka göra minst 5 saker samtidigt. När jag tex ska gå ut med soporna så tar jag soppåsarna samtidigt som jag tar på mig kläder och sen när jag håller i alla påsar så försöker jag ta på mig ryggsäcken. Jag kommer också på samtidigt att jag ska panta burkar osv,. Det blir liskom för mycket grejande när jag försöker göra allt samtidigt i samma sekund. 
 
Jag har nu fixat tågbiljetter till Lund. Hotellet har varit bokat sen länge så nu är det bara att vänta på att Musikhjälpen ska dra igång. Jag får se om jag kommer att trivas i Lund under några dagar i vecka 50. Jag tror det. Jag gillar ju Musikhjälpen. Klart att jag vill vara på plats liksom. Jag har ju aldrig sett det live och det vill jag i alla fall göra en gång i livet. 
 
Jag har ju också varma kläder. Igår fixade jag ju ett jättevarm jacka. 
 
Denna är så varm och go så jag tror det räcker med att jag har en t-shirt och denna jackan på mig. Jag gå promenader och stå utanför Musikhjälpenburen i timmar utan att behöva frysa. Jag tror det i alla fall. Jag får bara inte glömma reflexvästen när är mörkt. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE