Behöver bara ta ut 3 semesterdagar

Jobbar gör man och jag känner mig lite trött och sliten. Jag har typ vaknat klockan 03:00 varje natt och sen har jag inte kunnat somna om. När man vet att man har perioder med ganska mycket jobb så känns det lite tufft att man inte somnar när man lätt kan sova 2 timmar till innan man behöver gå upp ur sängen. öhh...
 
Jag fick se på min sk "jobbsida" på nätet att jag nu kan se vilka dagar jag har ordinarie ledighet på det nya schemat som jag ska börja köra på V 51. Egentligen börjar ju allt söndag V 49, men jag börjar med att vara ledig. 
 
Vecksa 50 är det ju sen Musikhjälpen och jag sökte ju ledigt redan i augusti när jag visste datum för Musikhjälpen och att "buren" skulle stå i Lund. Då fick jag ju naturligvis tanken att dit ska jag åka. Så tror jag väl också att det blir. Jag har bokat hotell i Lund under några dagar i alla fall. 
 
Det som blev så bra nu med min ledighet det är att jag fick se att jag under denna veckan som Musikhjälpen pågår så behöver jag bara ta ut 3 semesterdagar. Men jag blir ändå ledig i 9 dagar. Min ordinarie ledighet som jag har både före och efter dom dagarna som jag skulle ha jobbat på vecka 50 lägger sig alltså så bra så att jag helt enkelt kan vara ledig i över en vecka. Det blir ju en bra start för mig på det nya schemat. Jag börjar med att ta ledigt i 9 dagar. Det var inget som jag visste när jag sökte semester. Jag sökte ju bara för att jag vill fokusera helt på #MH18. Ibland  blir det där med att söka ledigt riktigt bra. Man söker några dagar ledigt , får ledigt och huxflux så får man några dagar till att inte behöva jobba på.  Nu längtar jag ännu mer till måndagen den 10:e december. Då ska jag njuta av varenda minut i hel vecka.
 
BILD FRÅN FÖRRA ÅRETS MH
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE