V 21

Det har blivit vecka 21. Det är ju också den 21:e idag.
 
Jag har som vanligt en hel del jobb denna veckan. Passen jag kör är ganska bra. Inget av alla pass ser riktigt jobbigt ut. Men jag har lite helgjobb. På lördag ska jag jobba, men det är ett bra pass jag har då. Bara för att jag måste jobba lördag, så blir jag ledig på onsdag (lill-lördagen) istället.
 
Annars får jag fortsätta att ha tålamod i väntan på att jag ska få in mer pengar. Sen börjar det ju komma in "cash" och då kan jag ganska snabbt ta mig närmare mitt mål som jag har med ekonomin. Nästa vecka kommer det förmodligen in ännu mer pengar och tittar jag så långt fram som till första veckan i juni så kommer det in lite mer pengar då också. Om jag har räknat klockrent rätt nu så ska allt kunna vara klart när det gäller mitt ekonomiska mål. Det ska bli skönt att få fixat den grejen. Men först måste jag klara av denna veckan. Det gäller att jag inte sabbar något nu när jag är så jäkla nära liksom. 
 
Självbiografin ska jag självklart kämpa med denna veckan, och säkert några veckor till. Men jag hoppas för min egen skull nu att jag blir färdig inom någon månad, eller kanske två månader. Sen får jag fan vara nöjd. Jag känner liksom att det snart räcker nu med tillbakablickar och funderingar  på mitt liv. 
 
Jag hoppas på fint väder denna veckan också. Det är så skönt med sommarvärmen. Sommar är ju den  bästa årstiden. Jag tänker aldrig klaga på värmen. Jag tycker bara det är bra att jag slipper frysa.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE