Torsdag.

Sommarvärmen håller i sig och glad är jag för det. Jobbet igår kändes bra. Jag var ute med bussen på Vänersnäs. Det är extra fint där ute nu. Det är nästan så man vill flytta dit. 
 
Jag grejar annars på med min självbiografi. Jag håller just nu på med en berättelse där jag känner att jag måste lägga till en hel del texter och bilder. Jag grejade med detta både på rasten och under kvällen igår. Det snurrade ordentligt i huvudet efteråt.Jag grejar med självbiogrfain lite varje dag nu. Jaghar gjort så under några veckor.  Jag grejar så mycket som jag orkar och jag känner att det går framåt, även om det går långsamt. Detta är så svårt och jobbigt, men det är ändå något jag vill göra detta. Jag har ju ändå lagt ner så mycket jobb på den så jag vill ju inte avbryta allt och bara kasta bort alla dessa timmar av arbete som jag faktsikt har lagt ner. 
 
Jag får annars kämpa på med mitt tålamod. Jag tror stenhårt på att jag kommer att fixa allt som jag just nu tänker att jag vill åstakomma. I princip handlar detta just nu om 3 saker.
 
 
1. Självbiografin ska bara bli klar och det tror jag nog att den kommer att bli.  
 
2. Det rullar in ganska bra med pengar nu, och bättre kommer det att bli bara om någon månad. Det gör ju att jag kommer att kunna nå min ekonomiska målsättning betydligt snabbare än vad jag hade tänkt från början.
 
3. Jag är ju sugen på att resa igen och har jag bara nått mitt ekonomiska mål som jag har för detta året så ska det nog kunna bli några resor igen. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE