Tisdag (2018 05 08)

Nu känns det som sommar. Det måste man väl säga när det både igår och idag har varit så jäkla varmt. Det var säkert 30 grader tidigare i dag och nu när klockan är 20:00 på kvällen är det fortfarande över 20 grader. Jag tänker inte klaga på detta. Sommaren tycker jag är den bästa årstiden. Därför tänker jag inte gnälla på hettan som man har fått känna på nu. Jag klagar ju över så många andra årstider och dess olika väder. Sol och värme vill jag alltid ha. Jag tcyker allt känns så mycket lättare när det är sådant här väder. Hoppas nu på många sådana här varma, soliga och fina dagar. 
Idag har jag gjort lite småsaker. Jag känner ganska snabbt att jag fortfarande inte orkar greja så mycket. 
Jag har varit ledig idag. Jag gjort lite små ärenden. Jag varit ute ganska mycket. Mest har jag bara slappat. Jag grejat lite med självbiografin, men jag körde fast med en berättelse. Känns lite jobbigt att det inte bara flyter på. 
 
Jag är nöjd med denna dagen, men jag hade velat orka få gjort mer. Sen tänker jag ändå att allt får ta den tid det tar. Mycket känns bra nu ändå. Allt jag tänker på nu som jag vill få fixat, känner jag ju att jag kommer att få klart inom en ganska snar framtid. Jag mår bra, och är för det mesta nöjd och glad. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE