Söndag (2018 05 13)

 Har  haft en söndag där jag har varit ledig från jobb, men jag har jobbat mycket med min självbiografi. Jag jobbar ju med att läsa igenom allt, lägga till text och bilder, eller ta bort text och bilder. Just när det mycket text som jag lägger till. Vissa texter som jag nu går igenom skrev jag ju för nästan 2 år sedan. Ett inlägg kände jag att texterna behövde uppdateras lite. Därför har det blivit ganska mycket skrivande i dag. När jag hittills har jobbat på med färdigställandet av självbiografin så har det varit mycket jobbanfde med att lägga till text. Inte så mycket ta bort. Alla bilder som jag hittills har gått igenom till alla texter är jag dessutom väldigt nöjd med. Det känns bra detta, även om jag har en hel del jobb kvar innan jag kommer att vara så färdig så att jag bara kan trycka på "publicerar-knappen". 
 
Lite annat har jag väl gjort i dag också. Just nu håller jag på nere i tvättstugan. Tidiagre i käkade jag mat på "Kopparn". 
 Det fick bli en Cordon Bleu med pommes.
 
En del slappande ute i solen har det blivit. Jag har också shoppat lite goa friska parfymer på nätet. Man vill ju lukta gott liksom.
 
Helgen ha varit bra. Jag har tagit det lugnt och inte gjort något som jag sen kommer att få ångra. Jag har jobbat på bra med självbiografin och jag har drömt om att nå mina målsättningar siom jag har med detta året. 
 
1. Få klart självbiografin
2. Nå mitt ekonomimål.
3 Ut på någon resa.
4. Skänka en ansenlig summa pengar till årets Musikhjälpen.
 
Hoppas ni alla har haft en bra vecka, en trevlig helg och en grym söndag.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE