Resor - Ekonomimål - Självbiografi

RESOR
I dag har jag kollat på lite olika resor som jag skulle vilja göra. Jag kollade mest för jag börjar känna mig lite sugen på att komma hemifrån ett tag. Dessutom ångrar jag mig ju lite att jag inte åkte ut på något i vintras. Detta är ju alla fall någon som jag vill ändra på till nästa vinter. Men jag vill ju också ut på nåt innan vintern. Jag har kollat på lite allt möjligt, mest lite huvudstäder i europa. Vi får se om det blir nåt redan till sommaren. Annars siktar jag på att det blir till hösten. 
 
EKONOMIMÅL
Jag har ju ett ekonomiskt mål. Jag vill få ihop en viss summa pengar under detta året. Som det ser ut nu så fixar jag nog detta mål under sommaren. Det känns ganska bra. Efetrsom jag känner att jag kanske kan fixa allt med ekonomimålet innan hösten går ju allt bättre med att få in pengar vad jag hade räknat med. Dessutom är jag glad för att jag betsämde mig för gör vad jag kan för att fixa allt nu redan i början av året. Det hade inte varit roligt att tex börja nu och veta att man förmodligen har et halvår kvar innan jag når min målsättning med min ekonomi. Allt känns just nu stabilt. Jag är 99% säker på att jag lyckas med mitt mål, och det kan ju inte kännas något annat än bra. 
 
SJÄLVBIOGRAFI
Jag grejar nu lite varje dag med min självbiografi. Jag har som mål att så snabbt som möjligt bli så färdig så att jag kan bara trycka på "publicerar-knappen". Detta är den grejen som tar mest på mina krafter. Mycket av de jag berättar om är ju sånt som har satt djupa sår i mig. Mycket tankar snurrar i huvudet och jag känner mitt grejande med självbiografin tar väldigt mycket kraft och energi. Jag orkar därför inte riktigt greja på så mycket som jag skulle vilja göra. Nu läser jag ju mest igenom vad jag tidigare har skrivit. Jag tar bort och lägger till text och bilder lite här och där, men mycket ändrar jag inte alls. Det är bra som det är, men som sagt... att gå igenom alla texter och bilder tar väldigt mycket på min kraft och energi. Jag tror ändå att jag snart blir färdigt. Jag känner mig ändå motiverad att jobba på. Det är ju egentligen inte så mycket kvar. Det är ju bara jag som ska orka färdigställa allt.
 
SAMMANFATTNING
Mycket känns bra. Jag kan nu se att jag kan fixa någon resa. Jag kan lätt se att jag når mitt målsättning med ekonomin, och självbiografin borde ju snart bli klar. Fixar jag allt under detta året (helst under sommaren) då kommer jag att känna mig riktigt nöjd. Jag tror ju på det och jag vet ju att när jag har klarat allt så kommer den där känslan som oftast är så svår att beskriva, men som ändå är av ett sånt slag att man tycker att det är värt att kämpa på med saker och ting. Man får ju oftast lön för mödan.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE